Recente opdrachten

Markt- en doelgroep verkenning:

Combinatie van dagboek opdracht via WhatsApp en single interviews om inzicht te krijgen in gebruik, behoeften, wensen en aankoop van een productgroep voor o.a. een food fabrikant. 

Productontwikkeling:

in verschillende ontwikkeling stadia van een machine voor de horeca, zijn de meningen, ervaringen en wensen en behoeften van horeca professionals opgehaald ter invulling en aanscherping van het product.

Customer Journey:

Gedurende enkele weken een groep ouders gevolgd m.b.v. WhatsApp opdrachten en meerdere (online) interviews voor een grote online retailer.

Communicatie onderzoek

Pre-testen van nieuwe campagne concepten en verpakkingsonderzoeken met single interviews voor food-fabrikanten en non-profit organisaties.

Evaluatie nieuwe proposities / producten:

  • Werkplekgesprekken met professionals om inzicht te krijgen in de evaluatie om de nieuwe propositie en communicatie hierover aan te scherpen voor een b-t-b leverancier in de financiële dienstverlening. • Combinatie van focusgroepen en een in-home use test om een ontwikkeld food product te optimaliseren.
  • In-home interviews inclusief observatie om een beeld te krijgen van de interesse in een (prototype) speelgoed item onder kinderen en ouders.

UX-onderzoek:

In individuele interviews zowel (prototype) apps als websites getest om de concepten strategisch te toetsen en deze o.b.v. de wensen en behoeften verder te ontwikkelen en te optimaliseren.

Voor wie Pam werkt